Wandel door de spooronderdoorgang met een VR-bril, duik in de geschiedenis van het spoorlijn en ontdek het spoorproject op eigen houtje. Welkom in het infocentrum!

Vragen over de werkzaamheden, benieuwd naar wat er nog allemaal op stapel ligt of heb je behoefte aan meer informatie over de spooronderdoorgang? Voel je welkom in het infocentrum dat speciaal gemaakt is voor de bouw van de onderdoorgang en de aanleg van de rotondes! We gaan graag met je in gesprek. Hier vind je bovendien alle informatie over de realisatie van de spooronderdoorgang en we geven graag antwoord op je vragen.

De projectteams van ProRail, de gemeente en aannemer Gebr. de Koning werken hier dagelijks aan de realisering van de spooronderdoorgang. Via tekeningen en 3D beelden krijg je  alvast een beeld van hoe de spooronderdoorgang en de omgeving er uiteindelijk uit komt te zien.

Wilt u het infocentrum buiten de openingstijden bezoeken? Plan dan eerst even een afspraak.

Openingstijden

Het infocentrum is gevestigd in de voormalige school aan de Lijnbaan 14. Het infocentrum is wekelijks geopend op woensdag van 16.00-17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, loop gewoon even binnen!

Welkom

We staan u graag te woord.
Victor de Vries