Diverse werkzaamheden aan asfalt en kruispunten

De gemeente Goes gaat binnenkort op diverse plaatsen aan de slag met het vervangen van het asfalt. Ook vernieuwen we de verkeerslichten op een aantal kruispunten in onze gemeente. Hierdoor wordt Goes beter bereikbaar. Lees hieronder meer informatie.

Waarom zijn deze werkzaamheden nodig?

De bovenste laag van het asfalt (de eerste 3 cm) is aan vernieuwing toe. Hiermee voorkomen we dat automobilisten bijvoorbeeld meer last krijgen van steenslag. Daarbij wordt de constructie (dus de diepere asfaltlagen) bij slecht/geen onderhoud ook aangetast. Het vervangen van deze constructie is niet alleen veel meer werk, maar kost ook meer geld. De verkeerslichten worden vervangen omdat ze verouderd zijn. 

Waar en wanneer gaan we aan de slag?

De eerste werkzaamheden starten eind augustus. De laatste werkzaamheden ronden we begin oktober af. Bekijk hieronder of we ook in uw buurt aan de slag gaan:

Merk ik iets van de werkzaamheden?

We doen er alles aan om verkeershinder en (geluids)overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Overlast is helaas niet 100% te voorkomen, maar we doen ons best om het zoveel mogelijk te beperken.

Heeft u vragen?

Neem voor algemene vragen contact op met Niels van der Maas. Mail naar: n.vander.maas@goes.nl of bel 06 12 84 76 56. Vragen over de uitvoering? Neem contact op met Dennis Witte van aannemer KWS. Mail naar: dwitte@kws.nl of bel: 06 25 76 12 15.