WEEKENDAFSLUITING NANSENBAAN 17-20 MAART ’17

Op 20 maart om 6.00 uur nemen we de nieuwe turbokluifrotonde in gebruik! Hiervoor moet er nog heel wat gebeuren. Daarom wordt in het weekend van 18 maart 2017 een gedeelte van de Nansenbaan afgesloten. Aannemer KWS Infra legt dit weekend de aansluitingen van de Nansenbaan op de nieuwe turbokluifrotonde aan.

Het gedeelte van de Nansenbaan ter hoogte van het spoorlijntje tot de inrit van het sorteercentrum van PostNL wordt afgesloten voor alle verkeer op vrijdag 17 maart 2017 vanaf 19.00 uur tot en met maandagochtend 20 maart 2017 06.00 uur. Er wordt een omleidingsroute aangegeven.

We doen er natuurlijk alles aan om overlast tot een minimum te beperken, maar het is helaas niet te voorkomen dat de werkzaamheden geluid en lichthinder veroorzaken. Om de periode van stremming te beperken werken we ook in de nacht door. Bij zeer ernstige overlast of calamiteiten kan contact opgenomen worden met de calamiteitendienst van KWS Infra via 06 277 401 00.

Rondleiding op het bouwterrein

Vlak voor dat de rotonde opengesteld wordt voor het verkeer willen we geïnteresseerden graag de mogelijkheid geven om het werk van dichtbij te bekijken. Daarom nodigen we belangstellenden van harte uit om op woensdagmiddag 15 maart om 16.00 uur naar het bouwterrein te komen voor een rondleiding.

Op 14 december 2016 vond de eerste rondleiding plaats op het bouwterrein. Wij waren toen bezig met de voorbelasting van de toe- en afritten A58. Inmiddels hebben er al veel ontwikkelingen plaatsgevonden waarbij er flinke stappen in de uitvoering zijn gerealiseerd. Er is dus veel nieuws te zien!

In verband met de veiligheid is het wel belangrijk dat belangstellenden zich van te voren even aanmelden voor de rondleiding. Aanmelden kan tot 13 maart a.s. door een email te sturen naar A58Goes@kws.nl.

Wilt u tijdens de weekafsluiting een foto maken op het werkterrein? Neemt u in verband met de veiligheid dan even contact op met de omgevingsmanager van KWS, Monique van Kilsdonk, via 06 290 364 12.

Heeft u daarnaast (pers)vragen over het werk of wilt u een medewerker interviewen? Belt u dan naar Matthanja Schipper, communicatieadviseur bij de gemeente Goes, via 06 478 711 61.