ZEEUWS OPEN HUIS 8 juli 2017

Rit per diesellocomotief naar nieuwe aansluiting op de A58.

Op 8 juli organiseren de Zeeuwse overheden op verschillende locaties activiteiten. Alle organisaties laten zien waar zij werk van maken voor Zeeland. Zie en beleef hoe we in Zeeland samenwerken en wat het effect daarvan is.

Zeeland is Land in Zee. Verbindingen zijn daarvoor voor iedereen noodzakelijk, over weg en water, maar ook in de vorm van samenwerking. Ook de nieuwe verbinding die we maken bij de A58 is niet alleen voor Goes, maar voor heel Zeeland een belangrijke aansluiting. Daarom nodigen we je van harte uit om hier meer van te weten te komen op 8 juli!

De aansluiting op de A58 is noodzakelijk om Goes bereikbaar te houden voor ondernemers, inwoners en bezoekers. Goes is een centrumgemeente en is gebaat bij een goede bereikbaarheid. Op dit moment is het, met name in de spits, lastig om de stad in te komen of te verlaten. Met de aansluiting zal de doorstroming verbeteren. Ook worden hierdoor belangrijke regiovoorzieningen, zoals het ziekenhuis en Emergis, beter bereikbaar.

De gemeente Goes biedt u de mogelijkheid om het project op een bijzondere manier te bekijken. Met een oude diesellocomotief rijdt u naar de plek van de werkzaamheden, waar u vervolgens meer informatie krijgt.

De trein vertrekt op 8 juli van het terrein van SGB (Stoomtrein Goes –Borsele, Albert Plesmanweg 2 te Goes) om 12.30 uur en om 15.30 uur. De rit zelf duurt ongeveer 45 minuten. Het stoomtreinterrein ligt op loopafstand van het NS-station en beschikt over een ruim parkeerterrein aan de Albert Plesmanweg.

Aanmelden wordt op prijs gesteld, dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar projectbureau@goes.nl. Geeft u dat ook even aan met hoeveel personen u komt? We hopen u te ontmoeten op 8 juli!

kaart-a-fokkerstraat-1

Leave a Reply