GOES BETER BEREIKBAAR KINDERMIDDAG OP 25 OKTOBER 2017

Wist je dat er de afgelopen tijd heel veel mensen hard hebben gewerkt om Goes beter bereikbaar te maken? Je zult er vast wel iets van gemerkt hebben. Terwijl je onderweg was naar school of naar het sporten heb je misschien weleens in de file gestaan om Goes in of uit te rijden. Niet zo leuk natuurlijk, maar dat is nu voorbij.

Er is namelijk een hele nieuwe aansluiting gemaakt op de snelweg. Met de aanleg van deze nieuwe aansluiting verwachten we dat alle auto’s die van en naar Goes willen veel beter kunnen doorrijden. We zijn super trots op deze nieuwe aansluiting en willen dan ook graag vieren dat deze klaar is!

We nodigen je daarom graag uit om dit feestje mee te vieren tijdens de kindermiddag op woensdag 25 oktober. Je bent vanaf 14.00 uur van harte welkom op het terrein (dat tot 17.00 uur geopend is) naast de nieuwe turbokluifrotonde op de Nansenbaan in Goes waar je een hele middag kunt komen spelen, knutselen en ontdekken.

Heb jij altijd al eens willen weten hoe ze zo’n aansluiting maken? En welke machines ze daarvoor gebruiken? Kom dan zeker even langs. We laten je graag zien hoe deze nieuwe aansluiting
gemaakt is. Onze vrienden van KWS (de makers van deze aansluiting) hebben speciaal voor deze middag een aantal van hun machines op het terrein gezet die je vanbinnen en vanbuiten kunt
bekijken. Je kunt ook je eigen bouwhelm knutselen, kleuren, schminken. Ennnn… een feestje is natuurlijk pas compleet met een lekkere traktatie!

Uiteraard willen we je ook graag verrassen met een persoonlijk cadeautje. Laat gerust even weten of je komt, door een e-mail met je naam en leeftijd te sturen naar projectbureau@goes.nl.

kaartje-t-b-v-blogbericht

Kleurwedstrijd
Doe mee aan de kleurwedstrijd van Goes beter bereikbaar. Download  hier  je kleurplaat en lever je tekening in tijdens de kindermiddag op woensdag 25 oktober (tussen 14.00 en 15.30 uur). De kunstenaar met de mooiste tekening wint een toffe prijs!

Tot dan! Groetjes,
Projectteam Goes beter bereikbaar

ps. voor de papa’s en mama’s: het terrein waarop het feestje plaatsvindt is afgescheiden van de weg, kinderen gaan de weg niet op en er zijn verkeersregelaars aanwezig.