AFSLUITING TOE- EN AFRITTEN A58

In het najaar wordt er groot onderhoud verricht aan de A58 door Rijkswaterstaat en worden de nieuwe op- en afritten van de aansluiting op de A58 aangesloten. Voor dit werk worden de toe- en afritten naar Goes-Zuid en ’s Gravenpolder in de weekenden 29 september – 2 oktober, 13 – 16 oktober en 20 – 23 oktober gedeeltelijk afgesloten, namelijk:

171011-omleidingen-goes-defklein

Vrijdag 29 september (20.00 uur) tot maandag 2 oktober (6.00 uur)
De afrit ’s Gravenpolder vanuit Middelburg is dicht en de toerit vanuit ’s Gravenpolder richting Bergen op Zoom. Bij Goes is dit weekend alleen de afrit naar Goes-Zuid vanuit Bergen op Zoom open. De afslag vanuit Middelburg naar Goes-Zuid en beide toeritten naar de A58 zijn dicht.

Vrijdag 13 oktober (20.00 uur) tot maandag 16 oktober (6.00 uur) 
Dit weekend is de toerit vanuit ’s Gravenpolder richting Middelburg en de afrit richting ’s Gravenpolder vanuit Middelburg dicht. Bij Goes is dit weekend alleen de afrit richting Goes-Zuid vanuit Middelburg open. Beide toeritten en de afslag Goes-Zuid vanuit Bergen op Zoom zijn dicht. Vanaf 19.00 uur kunt u hinder ondervinden i.v.m. het opbouwen van de wegafzettingen.

Vrijdag 20 oktober (20.00 uur) tot maandag 23 oktober (6.00 uur)
Opnieuw is dit weekend de toerit vanuit ’s Gravenpolder richting Middelburg en de afrit richting ’s Gravenpolder vanuit Middelburg dicht. Bij Goes is dit weekend alleen de afrit richting Goes-Zuid vanuit Middelburg open. Beide toeritten en de afslag Goes-Zuid vanuit Bergen op Zoom zijn dicht. Vanaf 19.00 uur kunt u hinder ondervinden i.v.m. het opbouwen van de wegafzettingen.

De A58 blijft wel open voor het doorgaande verkeer, dit wordt omgeleid via de andere rijbaan.
Tijdens deze weekenden is het niet mogelijk om gebruik te maken van de toe- en afritten. Onze excuses voor de overlast.

Van welke omleidingsroutes kan gebruik gemaakt worden?
Natuurlijk worden de omleidingsroutes langs de weg aangegeven met gele borden. Ook geven we op de invalswegen in Zuid-Holland en Noord-Brabant richting Zeeland adviesroutes aan om de hinder op de A58 te kunnen vermijden.

Omleidingsroute vanuit Bergen op Zoom (extra reistijd: + 9 minuten)
Vanaf de A58 neem je afslag 33 (Yerseke). Vanaf daar vervolg je je weg via de Oude Rijksweg (de N289) richting Kapelle. Nadat je Kapelle voorbij bent gereden kom je op een grote kruising (Vierwegen), sla hier linksaf richting ‘s-Gravenpolder de N666 op. Via de N666 rij je door tot ‘s-Gravenpolder. Bij het stoplicht (bij ‘s-Gravenpolder) ga je rechtsaf en rij je de Goesestraatweg (de N669) op. Aan het eind van de Goesestraatweg (die overgaat in de Nansenbaan) rij je via de ‘s-Gravenpolderseweg naar het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis.

Omleidingsroute vanuit Vlissingen (extra reistijd: + 6 minuten)
Vanaf de A58 neem je afslag 36 (Heinkenszand). Vanaf daar vervolg je je weg via de N665 en N664 (de Nieuwe Rijksweg) door de borden richting Goes te volgen. Op de grote kruising (voor Goes) sla je rechtsaf de A256 op in de richting van Goes-Zuid. Kort nadat je de snelweg (A256) bent opgereden neem je (na 600 meter) de afslag richting Goes-Zuid. Vanaf hier kun je de borden van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis volgen en rijdt u via de Anthony Fokkerstraat kun je via de Fruitlaan of de Nansenbaan naar het ADRZ.